Frakt & betalningar

FRAKT & RETUR
Alla beställningar är mycket diskret förpackade i vadderade kuvert med värmeförseglade påsar inuti, inget produktnamn eller webbplatsnamn på utsidan av förpackningen.

Vi levererar endast inom sverige, beroende på vad du vill beställa och var du ska skicka, samt lagerhållning, kommer vi att erbjuda frakt från det optimala lagret.

Vi kan skicka via registrerade Finex eller Postnord
Alla beställningar levereras med ett spårningsnummer. Du kommer att få det efter att din beställning har skickats.

Vänta minst 1 dag innan du kontaktar oss om din leverans inte har kommit. Observera att vi inte längre kommer att svara på frågor om var din försändelse är, om de görs inom de första 1 dagarna. Så mycket som vi vill erbjuda utmärkt kundservice får vi alldeles för många förfrågningar som detta och det tar mycket av vår tid att svara på var och en. Det finns inget vi säger eller gör åt dig ändå, annat än att säga att du ska vara tålamod. Vi kommer inte att ringa eller jaga upp beställningar förrän 1-dagarsperioden har gått. Vi skickar tillbaka beställningen efter två arbetsdagar om den inte har mottagits och ansöker sedan om ett förlorat paket.

Vi levererar inte gratisprover, det finns provbelopp till salu på webbplatsen och mycket överkomliga. Om du tvivlar på vårt företag – kontakta oss via e-post så visar vi att du kan lita på oss.

Om du gjorde ett misstag när du beställde, skicka bara ett meddelande till oss i orderinformationen så annullerar vi det åt dig. Fortsätt sedan och skicka en ny beställning.

Betalning

Du får betalningsinstruktioner och information om betalningsmetoder endast via e-post eller efter att du har beställt online på vår webbplats. F

Vi accepterar inte Paypal, det strider mot PayPals villkor för att ta emot betalning för DRUGS.

Vi accepterar inte Visa och Mastercard, det strider mot Visa- och Mastercard-villkoren att få betalning för DRUGS
Vi accepterar inte COD – det är omöjligt för rädsla för undercoverpolis.

betalning här görs endast av SWISH,
BANKÖVERFÖRING OCH BITCOIN

Om du skickade betalning men ändrade mig kan du få en återbetalning, men bara om vi inte redan har skickat din beställning, men vi måste dra av 10% för att täcka våra kostnader för att ta emot och skicka tillbaka betalningen till dig. Alternativt kan vi ge dig en butikskredit på hela det belopp som du kan använda för ett senare köp.

Alla våra vanliga kunder kan få en personlig rabatt. Du kan begära en personlig rabatt via e-post efter den tredje beställningen.
Vi accepterar inte returer Om du skickar fel adress till oss.

Om du beställde fel artikel kan du inte returnera eller byta ut den. På grund av verksamhetens karaktär är all försäljning slutgiltig, du har från inköpstidpunkten till tidpunkten för avsändandet att avbryta eller ändra din beställning. Inga undantag.

Scroll To Top

My Shopping cart

Close

No products in the cart.

Shopping Now

Login & Signup